Servicii

Contact 24/7

Contact 24/7

AGW Romania Transport, va ofera un serviciu de informatii 24/7, la care puteti cere detalii despre autocare, preturi si duratele de transport. Pe website-ul nostru o persoana specializata va raspunde online cererii Dvs. Calatoriti in siguranta cu AGW Romania transport persoane!

Transport Autocar

Transport Autocar

AGW Transport persoane – firma specializata in transportul persoanelor international, cu o vechime pe piata transporturilor de peste 10 ani, ofera servicii de transport persoane si colete din majoritatea oraselor din Romania, catre Anglia, Germania, Franta, Italia, Belgia, Suedia, etc.

Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc de autocare corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Europa a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport Colete

Transport Colete

AGW Romania va ofera servicii de transport colete din Romania catre majoritatea tarilor din Europa si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara costuri suplimentare.

Pretul coletelor nu este dictat de distanta de preluare sau livrare, pretul este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis, ulterior acesta putand fi negociat in cazul cantitatilor mari.

Pentru transport business to business sau industrial va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o oferta adaptata pentru nevoile dvs.

Transport Romania-Anglia

Transport Romania-Anglia

Firma de transport AGW Romania Transport, ofera servicii de transport persoane si colete din Romania in Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Romania Anglia te transporta in siguranta si au un confort sporit. In functie de cerintele Dvs., compania noastra va poate transporta la domiciliul din Anglia sau Romania.

Pentru aceste servicii avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. Transportul de persoane si serviciile de coletarie au un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Romania Anglia.